AYDIN KOLEJİ MEZUNİYET İÇİN HASMAHAL’DE BULUŞTU

27.05.2015
Akademik alanda gösterdiği başarılar ile özel okullar içinde ayrı bir yere sahip olan Aydın Koleji Anadolu Lisesi Hasmahal’de düzenlenen mezuniyet programı ile öğrenci, öğretmen ve velilerini buluşturdu.

Aydın Koleji’nin Hasmahal’de düzenlenen mezuniyet gecesine kolej kurucuları Yüksel Öztürk, Bülent Aytürk, kolej müdürü Murat AKYOL yanında kolej öğretmenleri, mezun olacak öğrenciler ile velileri katıldı.

untitled-1-001.jpgMezuniyet gecesi açılış konuşmasını kolej müdürü Murat AKYOL yaptı. Mezuniyet sevinci yaşayan öğrencileri ve velileri kutlayarak konuşmasına başlayan Akyol; “ Bu  gecenin  haklı  gururunu  yaşayan öğrenci ve velilerimizi kutluyorum. Ortaöğretimden sonra yen bir başlangıç olan yükseköğretim   hayatında bütün öğrencilerime  başarılar  diliyorum. Zorlu ve çok   yoğun  geçen  bir öğretim  yılının   sonuna  yaklaştık. Aydın ‘da  akademik başarıyı  hedefleyerek yola çıkan  ilk özel  lise  olarak öğrencilerimizi  okul dersleri  dışında ek ders ,  etüt ve birer çalışmalarla  destekledik. Öğrenci ve öğretmenlerimiz çok çalıştılar , velilerimiz her  zaman  çocuklarının yanında  oldular. Sevgili öğrencilerimiz   LYS ‘lere   az bir  zaman kaldı ama bu süre  durumumuzu olduğundan   daha  yukarılara taşıyabileceğimiz  kadar  da uzun  bir zaman. Bu yüzden  sizlerden sonra  LYS oturumunun  bitiş  ziline  kadar   mücadelenizi sürdürmenizi istiyorum. Ve inanıyorum   ki Aydın Koleji’nin  bütün  öğrencileri  LYS ‘ler  sonunda  hedefledikleri  bölümleri kazanacaklardır. Gireceğiniz üniversite    sınavları  hayatınızdaki  son sınavlar  değil. Evet, sınavlar hayatın bir parçasıdır, ama   kendisi  değildir. Güzel   bir yaşam, insan olarak  sahip  olduğumuz  potansiyeli ortaya çıkarmakla   mümkündür. Milli-manevi  değerlerimizi  ve evrensel  insani  değerleri  özümseyerek iyi  adil  ve  dürüst  bir insan olmak, eleştirel, sorgulayıcı ve bilgiyi rehber edinen  bir anlayışla  dünyaya bakmak  amacımız olmalıdır” dedi.

KOLEJ KURUCUSU ÖZTÜRK: “MEZUNLARIMIZA ÜNİVERSİTE HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

untitled-2.jpgMezuniyet gecesi dolayısıyla bir açıklama yapan kolej kurucularından Yüksel Öztürk “Biz kolejimizi 3 yıl önce açtığımızda geleceğin doktorları, mühendisleri, hukukçuları bu çatı altında yetişecek demiştik. Geçtiğimiz iki yılda öğrencilerimizi hayallerinde ki bölümlere ve üniversitelere göndermenin gururunu yaşıyoruz. Bu sene mezun olacak öğrencilerimiz de çok yakında üniversiteli olacak. Onlara başarılar diliyorum.   Aydın Koleji olarak bugün kü mezuniyet günümüzde  öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlikte olmak bizler için en büyük onurdur” dedi.

ÖĞRENCİ VELİSİ UĞUR ALKANLI: “AYDIN KOLEJİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİ KUTLUYORUM”

13-075.jpg

Mezuniyet gecesinde öğrenci velilerinin de öğrenciler kadar heyecanlı ve gururlu olduğu dikkati çekti. Aydın Belediyesi eski başkan yardımcılarından işadamı Uğur Alkanlı’da oğlunun mezuniyet sevincini yaşadı. Oğlu Buğra Alkanlı’nın mezuniyet gecesine katılan Alkanlı gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu gençlerle gururlanıyorum ve  ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu onların gözlerinde ki ışıltıdan anlıyorum. Ben inanıyorum ki  bu gün bu salonda ki mezuniyet sevincine ortak olduğumuz gençler  4-5 yıl sonra Aydın’ın ve ülkemizin  geleceğinde söz sahibi olacaklar. Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyor, mezun olacak öğrencilerimizin ailelerini kutluyorum” dedi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren mezuniyet programında final keplerin fırlatılması şeklinde yapıldı ve keplerin fırlatılmasının ardından tüm öğrenciler aileleri ve öğretmenleri ile objektiflere poz verdi.