ÖZEL AYDIN KOLEJİ BAŞARI TABLOSUNU AÇIKLADI

27.07.2015
Üniversite sınavına giren öğrencilerin yerleştirme sonuçları açıklanırken, Özel Aydın Koleji öğrencilerinin yerleştirmede elde ettikleri başarı ile gururlandı.

2 yıl önce Özel Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretime başlayan Özel Aydın Koleji Anadolu Lisesi üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile öğrencilerini istediği bölümlere yerleştirmenin gururunu yaşıyor.  Eğitim alanında köklü bir geçmişi olan özel okulun , 2 yıldır öğrenci velilerine vaat ettiği dershane, özel ders gibi başka araçlara ihtiyaç duymadan, tamamen okulda uygulanan akademik destek programıyla üniversite sınavlarına hazırlama iddiası bu yılda gerçek oldu. Okul öğrencileri istedikleri bölümlere yerleşerek hem kendileri mutlu oldu hem de aileleri ve öğretmenlerini mutlu etti. Özel Aydın Koleji okul yönetimi öğrencilerinin yerleştiği bölümleri dün kamuoyuyla paylaştı. Gurur tablosunu açıklayan Kolej yetkilileri “Neredeyse tüm öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri kazanmalarının gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” açıklamasında bulundular.

KOLEJ MÜDÜRÜ AKYOL: “2 YIL ÖNCE AYDIN KOLEJİNİ AÇTIĞIMIZDA ÜNİVERSİTE BAŞARISI HEDEFİYLE YOLA ÇIKMIŞTIK”

Aydın Koleji’nden mezun olan öğrencilerin hedefledikleri bölümleri kazanmalarının gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek konu ile ilgili bir açıklama yapan Özel Aydın Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akyol; “Aydın  Koleji  olarak 12. Sınıf öğrencilerimizin neredeyse tamamının hedefledikleri bölümleri kazanmalarının gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2 yıl önce Aydın Kolejini açtığımızda üniversite başarısı hedefiyle yola çıkmıştık. Üniversite yerleştirme sonuçlarına baktığımızda hedefimize adım adım ulaştığımızı görüyoruz. Türkiye’nin seçkin üniversitelerinin Tıp fakültesi, Hukuk fakültesi, Elektrik-Elektronik, Makine, İnşaat Mühendislikleri, Öğretmenlik ve İktisat Fakültesi gibi üst düzey bölümlerini kazanan öğrencilerimizin bu başarısı elbette tesadüf değil. Eğitim alanında köklü bir geçmişi olan kurumumuz, sahip olduğu deneyimle 2 yıldır da Aydın’ın ilk akademik lisesi olarak öğrencilerini dershane, özel ders gibi başka araçlara ihtiyaç duymadan, tamamen okulda uygulanan akademik destek programıyla üniversite sınavlarına hazırlamaktadır.Öğrencilerimizin çalışması, deneyimli öğretmenlerden oluşan öğretim kadrosu, yoğun şekilde uygulanan etüt, soru çözümü ve birebir çalışmalar, rehberlik servisi, okul psikoloğu ve danışman öğretmenlerce etkin takip ve kontrol, aynı zamanda planlı,düzenli ve kurallı bir ortamla birleşmesi ile bu başarı ortaya çıkmaktadır.         Yoğun bir çalışma sürecinin sonucunda üniversite sınavlarında başarılı olarak hedefledikleri bölümlere yerleşen tüm öğrencileri tebrik eder, üniversite yaşamlarında, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar dilerim” diyerek yerleştirmelerde elde ettikleri başarı ile ilgili emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini belirtti.