Aydın Koleji, Doğa Eğitim Merkezi'nde

19.01.2016
Özel Özay Aydın Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri 19.01.2016 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü bünyesindeki Doğa Eğitim Merkezini ziyaret etmiştir.

Doğa Eğitim Merkezi'nde çocuklara doğa sevgisi ve koruma anlayışının geliştirilmesi yönünde eğitimler verildi.. Bu eğitimi verirken mümkün olduğunca çocukların ilgisini çekecek materyaller ve sunumlar kullanıldı.. Proje ile doğa teması üzerinde farkındalık oluşturularak bunun küçük yaşlardan itibaren belleklere kazınması ve gelecek kuşaklara da bu bilincin aktarılması amacıyla son derece verimli bir eğitim oldu. Ve katılımcı öğrencilere eğitim sonunda kurum tarafından sertifika verildi. Doğa eğitim merkezi projesini sürdüren tüm görevli arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Okul Müdürü : Perihan YILDIRIM