RESİM SERGİMİZ

12.04.2016
Özel Aydın Koleji Anadolu Lisesi ve Ortaokulu öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resim sergisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde açıldı.

Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde açılan sergiye Özel Aydın Koleji Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Akyol, Özel Aydın Koleji Ortaokulu Müdürü Perihan Yıldırım, Aydın Koleji Genel Koordinatörü Psikolog Tuğrul Öztürk, Aydın Koleji öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Özel Aydın Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Gözde Değirmenci Aslan; “Aydın Koleji olarak bugünkü sergi açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için mutluyuz. Küçükten büyüğe Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin yıl içinde yaptığı çalışmaları bugün bu salonda sergiliyoruz. Öğrencilerimiz kendi yeteneklerini keşfedip bu çalışmaları yaptılar. Onlarla gurur duyuyorum. Bu çalışmalara öğrencilerimiz gerçekten çok emek verdi. Sizde birazdan sergiyi gezerken bunun farkına varacağınızı düşünüyorum. Katılımlarınız için sizlere emekleri için öğrencilerime bizi destekleyen okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Aydın Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Gözde Değirmenci Aslan öncülüğünde öğrencilerin hazırladığı resim sergisi açılış kurdelesini Özel Aydın Koleji Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Akyol, Özel Aydın Koleji Ortaokulu Müdürü Perihan Yıldırım, Aydın Koleji Genel Koordinatör Psikolog Tuğrul Öztürk ve Aydın Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Gözde Değirmenci Aslan birlikte kesti.

Kurdelenin kesilmesinin ardından katılımcılar sergiyi gezdi. Serginin 11 ve 12 Nisan tarihlerinde açık kalacağı belirtildi.