Aydın Koleji’nden büyük başarı

17.08.2016
Özel Aydın Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite yerleşme sonuçlarında, büyük bir başarıya imza attı. Kolejin Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Öztürk, öğrencilerinin Türkiye'nin en iyi üniversitelerini kazanmasının mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde 3 yıldır eğitim öğretim hizmeti veren Özel Aydın Koleji Anadolu Lisesi, üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile öğrencilerini istedikleri bölümlere yerleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. LYS sonuçlarının ardından tercih yapan Özel Aydın Koleji Lisesi öğrencilerinin tamamına yakını, Türkiye'nin en iyi üniversitelerini kazandı. Okul öğrencileri, istedikleri üniversitelerin bölümlerine yerleşerek hem ailelerini hem de öğretmenlerini mutlu etti.

Özel Aydın Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Öztürk, öğrencilerinin üniversite yerleştirme sonuçlarında, büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Öztürk, "Mezun ettiğimiz öğrencilerin tamamına yakınının, üniversite sınavında başarılı olup, hedefledikleri bölümlere yerleşmesinin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kolej olarak, 2015-2016 eğitim öğretim yılının sonunda 33 mezun verdiklerini, bu öğrencilerin tamamına yakınının istedikleri bölümlere yerleştiğini dile getiren Öztürk, "Aydın’da eğitim alanında 23 yıllık köklü bir geçmişi olan, dershane kökenli bir kolejiz. 3 yıldır kolej olarak hizmet veriyoruz. Her yıl başarı çıtamızı daha da yukarıya çıkartıyoruz. Geçen eğitim öğretim döneminde 33 mezun verdik. Mezunlarımızın tamamına yakını istedikleri bölümlere yerleşti. Bu başarının gelmesi adına okul olarak öğrencilerimiz ile birlikte büyük bir emek verdik. Öğrencilerimiz, derslerine, sınavlarına iyi çalıştılar. Biz de okul olarak öğretmenlerimiz ve çalışma sistemimizle öğrencilerimizin yanında yer aldık. Velilerimiz işbirliği içerisinde olup öğrencilerimize her konuda destek olduk" diye konuştu.

Öğrencilerinin istedikleri bölümleri kazanması için uyguladıkları eğitim modelini de anlatan Öztürk, "Öğrencimizin başarılı olması için yoğun bir ders programı uyguladık. Etüt çalışmaları, soru çözümleri, eksik konuları tamamlama dersleri, öğretmenlerle konu anlatımlı birebir çalışmalar yaptık. Aynı zamanda öğrencilerimizin motivasyonlarını en üst düzeyde tutmak için sürekli kontrol ve takiplerini gerçekleştirdik, onlarla ilgilendik. Öğrencilerimizin durumuna göre çalışma programlarını sürekli güncelledik. Yoğun geçen eğitim öğretim döneminin sonucunda da öğrencilerimizin hedefledikleri üniversitelerin tıp, mühendislik, psikoloji ve öğretmenlik gibi güzel bölümlerine yerleşmesi, bizleri mutlu etti, gururlandırdı. Öğrencilerimize, bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diliyoruz. Velilerimize de eğitim öğretim dönemi boyunca yanımızda yer aldıkları için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.