Kardeş okula kitap desteği

25.10.2016
Aydın Koleji, ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında Antalya’daki Kınık Ortaokulu’na 200’ün üzerinde kitap göndererek eğitime destek verdi.

Aydın’da verdiği kaliteli hizmet ile eğitim sektörüne yön veren Aydın Koleji, ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında örnek bir davranış sergiledi. Antalya’nın Kaş İlçesi’nde eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Kınık Ortaokulu’nu kendilerine kardeş okul seçen Aydın Koleji, kardeş okul öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için 200’ün üzerinde kitap göndererek eğitime verdiği önemle örnek oldu.

Bu tür sosyal projelerle okullara destek vermeye devam edeceklerinin altını çizen Aydın Koleji Genel Koordinatörü ve Psikolog Tuğrul Öztürk, “Biz paylaşımcı bir okuluz. Okuyan, araştıran ve sorgulayan bir gençlik istiyoruz. Bu doğrultuda bize gelen talep üzerine Kınık Ortaokulu’na kitap desteğinde bulunduk. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu tür desteklerimiz artarak devam edecek” dedi. (RAMAZAN AYDEMİR)