Aydın Koleji’nden ‘bayram’ turnuvası

27.10.2016
Aydın Koleji Anadolu Lisesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği sınıflar arası futbol turnuvasında 8 takım arasında şampiyonluk kupasını 12/F Takımı kaldırdı.

Aydın’da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren ve sportif faaliyetlerle de çocukların sosyalleşmesinde büyük katkı sağlayan Aydın Koleji Anadolu Lisesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında sınıflar arası futbol turnuvası düzenledi. 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri kendi aralarında çıkardıkları takımlar ile turnuvaya katıldı. 8 takımın katıldığı turnuvanın final maçında 12/F Sınıf Takımı ile 12/A Sınıf Takımı okul bahçesindeki sahada kozlarını paylaştı. Öğretmenler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği final maçında 12/F Sınıf Takımı adeta şov yaparak müsabakayı 10-1 gibi farklı bir skorla kazandı. Şampiyonluk sevinci yaşayan 12/F Sınıf Takımı’na kupasını ve madalyasını Aydın Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akyol, Genel Koordinatörü ve Psikolog Tuğrul Öztürk ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sercan Gökçe birlikte verdi.

“HER TAKIM BİZİM İÇİN ŞAMPİYON”

Çocukların derslerinin dışında sportif faaliyetlerle de ilgilenmelerini sağladıklarını belirten Genel Koordinatör Öztürk, “Çocuklarımız zaten en iyi eğitimi alıyorlar. Turnuvada centilmence ve çok çekişmeli maçlar oynandı. Hiçbir sakatlık ve aksaklık yaşanmadı. Bu turnuvaya katılan her takım bizim için şampiyondur. Bizim amacımız bu tür sportif faaliyetlerle öğrencilerimiz sağlıklı bir birey olmalarını sağlamak. Bu tür turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. (RAMAZAN AYDEMİR)