Aydın Koleji'nden polise moral.

29.12.2016
Aydın Koleji öğretmen ve öğrencileri, Aydın Çelik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Aydın Koleji'nin öğretmen ve öğrencileri, İstanbul ve Kayseri'de gerçekleştirilen hain terör saldırılarında meslektaşlarını kaybeden güvenlik güçlerine, taziye ziyaretinde bulundu.

Çelik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yapılan ziyarete, Aydın Koleji Genel Koordinatörü Tuğrul ÖZTÜRK, Ortaokul Müdürü Perihan YILDIRIM ve Anadolu Lisesi Müdürü Murat AKYOL'da katıldı. Polislere çiçek verip taziye dileklerini ileten öğrenciler, ziyaretin devamında polis araç ve gereklerini tanıma imkanı buldu. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Aydın Koleji Genel Koordinatörü Tuğrul ÖZTÜRK, "Güvenlik güçlerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için canlarını hiçe sayarak görev yapıyor. Son günlerde polis ve askerlerimizi hedef alan terör saldırılarını nefretle şiddetle kınıyoruz. Saldırılara rağmen görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olan polislerimize moral vermek için öğretmenler ve öğrencilerimiz ile kendilerini ziyaret ettik. Bizleri kabul ettikleri için polislerimize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (EMRAH DİNÇER)