Aydın Koleji’nde kepler atıldı.

23.05.2017
Aydın Koleji Anadolu Lisesi’nden mezun olan 36 öğrenci, düzenlenen törende keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı. Ailelerinin yalnız bırakmadığı gençler müzikler eşliğinde eğitim-öğretim yılının stresini atarken, kolej yöneticileri ve öğretmenler ise 4’üncü mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadı.

Aydın Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı. Kızılcaköy’deki Keyif Bahçesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde, lise hayatlarını noktalayarak üniversite hayallerini gerçekleştirmek isteyen 3 şubeden toplam 36 öğrenci keplerini havaya attı. Törene Aydın Koleji Kurucusu Yüksel Öztürk, Genel Koordinatör ve Psikolog Tuğrul Öztürk, Aydın Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akyol, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin müzikler eşliğinde doyasıyla eğlendiği törende başarı belgeleri taktim edildi. Mezuniyet pastasının kesilmesi sonrasında ise tören, öğrencilerin keplerini havaya atmaları ile son buldu.

“EVLADIMIZ OLARAK GÖRDÜK”

Törende konuşan Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akyol, “Velilerimizi çocuklarının yanında oldukları için kutluyorum. Bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı okul yöneticileri ve öğretmenlerimizle birlikte kendi evlatlarımız olarak gördük. Onlara bir yandan en iyi eğitimi verip, sosyal-sanatsal-sportif etkinliklerle kişiliklerini zenginleştirmelerine yardım ettik, bir yandan da yoğun bir şekilde sınavlara hazırladık, hazırlamaya devam ediyoruz. Ve şuanda da çocuklarınızı sizlere daha özgüvenli, kararlı, erdemli genç bireyler olarak taktim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUM”

Öğrencilerin önemli bir dönemin sonuna geldiğini kaydeden Akyol, “Ailenizden başlayarak eğitim yaşamınızda ve Aydın Koleji’nde almış olduğunuz, yükseköğretimde de devam edecek eğitim süreci sonunda eminim ki, kendiniz, aileniz ve ülkeniz için yararlı bireyler olacaksınız. Gündelik kısır tartışmalarla havanda su dövmek yerine, Milli-Manevi ve Evrensel insani değerlere sahip çıkacak, insan haklarını temele alarak, davranışlarınıza hoşgörü ve empati ile yön vereceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün yaktığı bağımsızlık ve özgürlük meşalesini daima taşıyacak, ülkemizi en gelişmiş medeniyetler seviyesine çıkaracaksınız” dedi. Akyol konuşmasını, öğrencilerle gurur duyduğunu belirterek sonlandırdı.