Aydın Koleji'nden yıl sonu etkinliği

30.05.2017
Aydın Koleji ortaokul kısmı öğrencileri, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı'nın sona ermesi nedeniyle yıl sonu etkinliği düzenledi. Öğrencilerin çeşitli danslar, tiyatro gösterileri, müzik şöleni ve Atatürk Oratoryosu sunduğu etkinliğe veliler yoğun ilgi gösterdi.

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Yetenek Avcısı’ başlıklı yıl sonu etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Aydın Koleji Kurucusu Bülent Aytürk, “Aydın Koleji ortaokulu olarak hazırlamış olduğumuz bu gece, çocuklarımızın sadece öğretim değil, eğitim alanında da birtakım etkinliklerde ne kadar başarılı olduğunu gösteren bir gece olacaktır. Bu gecede emeği geçen başta öğretmen arkadaşlarım olmak üzere, tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi şimdiden tebrik ediyorum. Sizlere iyi seyirler diliyorum” diye konuştu.

Aytürk’ün konuşmasının ardından, okulun İngilizce öğretmenlerinin yönetiminde hazırlanan ‘Pamuk Prenses’ isimli oyun sergilendi.

Çeşitli tiyatro gösterilerinin de sunulduğu etkinlikte okul öğrencileri, gitar konseri de verdi. Öğrencilerin çeşitli dans gösterilerinde bulunduğu etkinlikte, ‘Beni Hatırlayınız’ başlıklı Atatürk Oratoryosu izleyicilerden büyük alkış aldı.

Geceye Aydın Koleji kurucuları Yüksel Öztürk, Bülent Aytürk, Aydın Koleji Genel Koordinatörü ve Psikolog Tuğrul Öztürk, Aydın Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akyol ve öğrenci velileri katıldı.