Aydın Koleji öğrencileri sergi açtı.

31.05.2017
Aydın Koleji öğrencileri resmi sergisi açtı. 100’ün üzerinde eserin bulunduğu sergi, büyük beğeni topladı.

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde, eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Aydın Koleji’nin ortaokul ve lise öğrencileri, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi boyunca yaptıkları resim ve fotoğraf çalışmalarını, ailelerinin ve vatandaşların beğenisine sundu. Efeler’deki Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde sergilenen 100’ün üzerindeki eserin açılışına Aydın Koleji Kurucuları Yüksel Öztürk ve Bülent Aytürk, Genel Koordinatör Tuğrul Öztürk, Lise Müdürü Murat Akyol, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Serginin açılış kurdelesini protokol üyeleri keserken, davetliler sergiyi gezdi. Görsel Sanatlar Öğretmeni Gözde Aslan öncülüğünde hazırlanan sergi, büyük beğeni topladı. İki gün süren ve yoğun katılım gören sergi, dün son buldu.

“EMEKLERİNE SAĞLIK”

Aydın Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akyol, bu serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Akyol, “Hem lise hem de ortaokul öğrencilerimizin dönem boyunca yaptıkları çalışmaları sergiliyoruz. Öğrencilerimizin sanatla iç içe olmaları çok önemli. Bu çalışmaları önce kağıt, sonra tuval üzerinde yaptılar. Farklı tekniklerde yaptıkları bu çalışmalar sırasında zaman zaman çok heyecanlandılar, çok mutlu oldular. Neticede ortaya çok güzel resim, fotoğraf, ahşap boyama ve benzeri çalışmalar çıktı. Öğrencilerimizin emeklerine sağlık” dedi.