Aydınspor 1923 okul ziyaretlerine başladı

14.02.2014
Aydınspor 1923, seyirci potansiyelini arttırmak amacıyla "Her hafta bir okulu ziyaret ediyoruz" projesini Aydın Koleji’ni ziyaret ederek, başlattı. Ziyarete Aydınspor 1923 Yöneticilerinden Bülent Aytürk, Mukadder Özer, Sportif Direktör Mesut Toros, Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ve futbolcular Emre İşçiler, Erdi Bakır ve Uğur Arslankuru katıldı. Öğrenciler ile bir gelen ekip, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Aydın Koleji’nin kurucusu ve Aydınspor 1923 yöneticisi Bülent Aytürk, öğrencilerini zorlu Malatyaspor maçına davet ederken, maç biletlerini Aydın Koleji’nden olduğunu söyledi.

Futbolculardan Emre İşçiler, 14 maçta 42 puan hedefiyle ilgili olarak, “Özgüvenimiz tavan yapmış durumda. Çok güzel bir ortam var ve zevkle oynuyoruz. Hocamız da bize olan güvenini hissettiriyor. İnşallah hocamızın bu güvenini boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu. (RAMAZAN AYDEMİR)