Özel Aydın Koleji Resim Sergisi Açıldı

28.04.2014
Okul ve dershaneyi iç içe yerleştirerek özel bir konsept ile Aydın’da bu eğitim öğretim yılında açılan Özel Aydın Koleji Anadolu Lisesi’nin ilk resim ve fotoğraf sergisi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde açıldı.

Aydın Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde açılan resim ve fotoğraf sergisine Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Özel Aydın Koleji Kurucu ortaklarından Yüksel Öztürk ve Bülent Aytürk, kolej müdürü Murat Akyol ile kolej öğretmenleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Özel Aydın Koleji Resim Öğretmeni Belgin Özdemir’in öğrencilerle birlikte hazırladığı serginin açılış kurdelasını  Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Özel Aydın Koleji Kurucu ortaklarından Yüksel Öztürk,  Kolej Müdürü Murat Akyol ile Resim Öğretmeni Belgin Özdemir birlikte kesti.

images-009.jpg

AÇILIŞTAN KARELERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Açılış dolayısıyla bir konuşma yapan Özel Aydın Koleji Müdürü Murat AKYOL; “Aydın Koleji-Özel Anadolu Lisesi olarak 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başında “akademik başarı” hedefiyle faaliyete başladık. Bu hedefe ulaşmak içinde okul dersleriyle üniversite hazırlık çalışmalarını bir araya getiren, dershane ve özel ders gibi araçlara ihtiyaç bırakmayan yepyeni sistemimizi Aydınlıların hizmetine sunduk ve bu yılda  başarıyla uygulamaktayız. Ancak nitelikli bir eğitim kurumu olarak üniversite başarısının yanı sıra insanı insan yapan sanatsal,sosyal,sportif değerleri de öğrencilerimize kazandırmak önemli bir görevimizdir. Bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz sergimizi sizlerle buluşturmamızı sağlayan başta resim öğretmenimiz Belgin Özdemir olmak üzere eser sahibi tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, sergimizin açılışına katılımları ile destek veren herkese saygılar sunuyorum” dedi.

Açılıştan sonra katılımcılarla sergi gezildi. Öğrencilerin birbirinden büyüleyici çalışmalarını gören  katılımcılar Özel Aydın Koleji kurucularını, Kolej müdürünü ve kolejin resim öğretmeni Belgin Özdemir’i ve öğretmenleri tebrik ettiler.