Derslerin İşlenişi

Fiziksel koşullarından eğitim öğretim planlamalarına kadar tüm aşamaları öğrenci merkezli tasarlanan AYDIN KOLEJİ'nde derslerin işlenişinde de öğrencilerin etkin katılımları sağlanır. Öğrencilerin öğrenmeyi severek bilgiye ulaşması amaçlanır.

Derslerin özelliklerine göre dizayn edilen fizik, kimya ,biyoloji laboratuvarlarını içeren ve akıllı tahtayla donatılmış olan dersliklerde görerek ve uygulayarak yapılan eğitim öğretim faaliyeti öğrencilerin konuları en üst düzeyde kavramasını ve öğrenmesini sağlar.

Diğer yandan üniversite sınavlarında öğrencilerin başarılı olabilmesi için öğrenilmiş bilgilerin YGS, LYS  gibi sınavlarda kullanılan formata uygun kullanımının  sağlanması gerekir. Dinamik ve alanında yetkin AYDIN KOLEJİ  öğretmenleri, öğrencilere ders tekniklerini, bilgiyi yorumlayabilmeyi ve hızlı kullanmayı da öğreterek sınavlara  hazırlığın en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlar.