Hakkımızda

Kurumumuz, 1993 yılında Aydın Yağcılariçi Mahallesi’nde Sosyal Yorum Dershanesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Kuruculuğunu Yüksel Öztürk’ün yaptığı kurumumuz,2005 yılından itibaren Sınav Dergisi Dershanesi olarak yoluna devam etmiştir.2013 yılında da eğitim-öğretim faaliyetlerini okul olarak sürdürmeye başlayan kurumumuz, ÖZEL AYDIN KOLEJİ ANADOLU LİSESİNİ kurarak Türkiye’de ve Aydın’da ilk olma özelliğine sahip “okul ve üniveriseteye hazırlık bir arada” eğitim programını, siz değerli veli ve öğrencilerine sunmuştur.25 yıllık geçmişinde kalıcı başarılara imza atan, dürüst, ilkeli ve eğitim odaklı çalışmalarımızla bugüne kadar binlerce öğrenciyi Türkiye’nin en seçkin lise ve üniversitelerine yerleştiren kurumumuz, Aydın’da ve Türkiye’de marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Geçmişten geleceğe uzanan bu yolda, siz değerli öğrencilerimize her zaman iyi bir eğitim olanağı sunmak, sizleri hayata en iyi şekilde hazırlamak ve eğitim hayatınızda karşılaşacağınız güçlüklere bir rehber olarak çözüm bulabilmek için okullarımız, büyük bir mutluluk ve gururla sonraki yıllarda da faaliyetlerine devam edecektir.