Aydın Koleji Öğretmenleri, Öğretmenler Gününü Öğrencileriyle Kutladı

24.11.2015
Aydın Koleji öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde farklı bir konsepte imza atarak öğretmenler gününü öğrencileriyle birlikte kutladı.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin talepleri doğrultusunda yapılan kutlama piknik şeklinde Danişment Değirmen piknik alanında gerçekleşti. Öğretmen ve öğrencileri birbirlerine bolca hediye verdiği piknikte güzel anlara ve birlikteliklere imza atıldı. Öğretmenler günü dolayısıyla hazırlanan özel pastayı kolejin en kıdemli öğretmeni Şeniz Göğüşoğlu öğrencileri ile birlikte kesti.

Piknikle ilgili bir açıklama yapan Aydın Kolej Kurucu ortağı Yüksel Öztürk: “öğretmenler toplumun mimarıdır. Gelecekte ülkemizi temsil edecek olan gençlerin yetiştirilmesinde en büyük pay öğretmenlerindir. Böyle önemli bir görevi üstlenmiş olan öğretmenlerimizin ekonomik ve sosyal açıdan daha iyi şartlar sağlaması dileğiyle bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Aydın  Koleji öğretmenleri ve öğrencileri kutlamalardan sonra program doğrultusunda doyasıya eğlendi.